ד"ר מאיה רוזמן

שיבולת שועל? "פחמימה מעולה, אחת הטובות ביותר שיש"

כך השיבה ד"ר מאיה רוזמן לשאלה ששאלה אותה מאזינה דרך הרשת החברתית באשר לערכים התזונתיים של סוג הדגן הזה, ביחס לחיטה ממנה מכינים לחם לבן


ד"ר מאיה רוזמן השיבה לתהיה של מאזינה מהרשת החברתית - האם שיבולת שועל זה דגן מלא או פחמימה ריקה כמו לחם לבן?

המומחית הסבירה: "שיבולת שועל זה סוג של דגן שמאוד דומה לחיטה, העניין הוא שבניגוד לחיטה ,שמקפלים אותה בשביל להכין קמח לבן, אצל הקוואקר מייבשים את הגרעינים בלי להסיר את הקליפה, אחרי שמייבשים ומתפיחים, משטחים ברולר וזו השיבלות שועל שאנחנו מכירים". 

לאחר מכן הבהירה: "הקליפה נמצאת שם וזו פחמימה מעולה, לא ריקה בכלל, אחת הטובות ביותר שיש". 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
27/01/2023

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


שיבולת שועל
שיבולת שועל  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris