ד"ר מאיה רוזמן השיבה לתהיה של מאזינה מהרשת החברתית - האם שיבולת שועל זה דגן מלא או פחמימה ריקה כמו לחם לבן?
המומחית הסבירה: "שיבולת שועל זה סוג של דגן שמאוד דומה לחיטה, העניין הוא שבניגוד לחיטה ,שמקפלים אותה בשביל להכין קמח לבן, אצל הקוואקר מייבשים את הגרעינים בלי להסיר את הקליפה, אחרי שמייבשים ומתפיחים, משטחים ברולר וזו השיבלות שועל שאנחנו מכירים".
לאחר מכן הבהירה: "הקליפה נמצאת שם וזו פחמימה מעולה, לא ריקה בכלל, אחת הטובות ביותר שיש".