המאזינה שעלתה לשידור תהתה: "איזה דג את ממליצה לאכול חוץ מסלמון? כי קראתי עליו דברים איומים. ב'הארץ' היה מאמר מאוד ארוך וממצה על דג סלמון". ד"ר מאיה רוזמן הסתייגה והבהירה: "את יכולה למצוא דברים רעים כמעט על כל דבר, דברים טובים - פחות, נורא קל להשמיץ. אם היו מחפשים על כל הדגים, סביר להניח שאפשר היה לכתוב מאמר שלם על כל סוג של דג".
עוד חשפה המומחית כי היא לא צורכת דגים כבר שנים והסבירה כיצד ניתן לצרוך את הוויטמינים שיש בדגים במוצרים אחרים. "חלבונים איכותיים יש לנו גם בסויה, טופו, בגבינות ומוצרי חלב, B12 יש גם בביצים ומוצרי חלב ואומגה 3 יש באגוזי מלך ובצ'יה ופשתן".
רוזמן ציינה: "להגיד לך שאני מתייחסת לכל כתבה, כמה רצינית שלא תהיה, שכתוב בה דברים הכי רעים בעולם? אין לזה גבול. יכולים למצוא לך דברים רעים על בערך כל דבר שאת מכניסה לפה, ואיפה גידלו אותו ומה עשו לו, ומה נספג לתוכו ומה לא נספג. אם מחפשים, אפשר למצוא כמעט על כל דבר, במיוחד על מאכלים שמגיעים מהחי".
לדבריה, "אם את כן אוכלת דגים, אז תאכלי מפה ומפה. אני לא בטוחה שמאמר אחד כזה או אחר צריך לפסול לך. בשורה התחתונה, זה יפה לקרוא, זה יפה ביקורת, אבל גם כשמדובר במחקר מדעי שיוצא, זה מחקר אחד. להגיד לפסול משהו בגלל זה? אני לא יודעת, אבל תשומת לב זה תמיד טוב".