ד"ר מאיה רוזמן החליטה לקחת הקינוח המוכר ואהוב של החג, אוזני ההמון, ולשנות אותו. היא חשפה את המתכון קיבלה מחברתה לאוזני המן במילוי גבינה מלוחה ובצל:
להכנת הבצק:
• 300 גרם קמח מלא.
• 200 גרם חמאה.
• 3 כפות מים.
*מפוררים את הקמח והחמאה יחד, מוסיפים את המים ולשים לבצק אחיד, לשים לרדיד דק ובעזרת כוס קורצים עיגולים.
להכנת המילוי:
• 3־4 בצלים סגולים קצוצים דק ומטוגנים בספריי שמן.
• 250 גרם בולגרית למריחה 5%.
• קצת עירית קצוצה.
• 50 גרם פרמז'ן מגורר.
• פלפל שחור, שום גבישי, טימין.
• כפית דבש.
מערבבים הכל ושמים כפית בתוך כל עיגול בצק, מקפלים לאוזני המן. מברישים בביצה טרופה ואופים כ 20 דקות.
כ־32 יחידות, 100 קלוריות לאוזן המן.