ד"ר מאיה רוזמן

"לא צריך להיות חומר משמר במוצר שיש בו כל כך הרבה מלח"

המאזינה שעלתה לשידור שיתפה את תסכולה באשר לחברות המייצרות גבינה בולגרית עתירה בחומרים משמרים • ד"ר מאיה רוזמן הסכימה


"אני מתוסכלת", שיתפה המאזינה את ד"ר מאיה רוזמן בפתח השיחה, והסבירה: "אני כל כך רוצה לאכול גבינה בולגרית, עברתי על כל החברות, כולן עם חומר משמר. מה את חושבת?"

המומחית השיבה: "השאלה שלך היא פשוט מושלמת, כי לא צריך להיות חומר משמר במוצר שיש בו כל כך הרבה מלח, כי בכל מקרה אין חיידקים. אם את לא אוכלת שום דבר עם חומר משמר אז זה לא נורא". 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
12/05/2023

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


מאיה רוזמן
מאיה רוזמן  |  צילום: סיון שחור
Paris