כמיטב המסורת, ד"ר מאיה רוזמן חשפה מתכון חדש ומוצלח שעשיו להשלים לכם את הארוחה במדיוק. והפעם: כרובית מוקרמת בקוטג', במיוחד לחד השבועות.
"לכל מי שרוצה כרובית מוקרמת בלי הרבה קלוריות – מסתבר שהקוטג' כשהוא נמס הוא מקבל מרקם כמו של גבינה צהובה מומסת", שיתפה.
"לוקחים כרובית בינונית, מפרקים לפרחים גדולים ומבשלים במים רותחים ומומלחים כ־10 דקות. מסננים, מסדרים את הכרובית על נייר אפיה על תבנית קטנה".
"בינתיים מערבבים קופסת קוטג' 5% עם כפית מיונז, כפית אבקת מרק בצל או פטריות, אבקת שום גבישי, וכפית פסטו בזיליקום. יוצקים את תערובת הקוטג' על פרחי הכרובית, אופים ב־180 מעלות עוד כ־2־-25 דקות".
"הקוטג' נמס ויוצר מרקם מוקרם", סיפרה, והבהירה: "אפשר לאכול חצי ממה שיצא יחד עם סלט ירקות כארוחת ערב בכל דיאטה".