המאזין שעלה לשידור שיתף את המומחית: "אני הפסקתי לשתות חלב, אני שותה משקאות שהם תחליפים כמו שיבולת שועל, זה בסדר? זה בריא? ראיתי משקה מאגוזי לוז, וברכיבים ראיתי פתאום שמן קנולה".
ד"ר מאיה רוזמן שיתפה כי גם היא צורכת את התחליפים הללו והסבירה: "לפי אחוז השומן אתה יכול לדעת שכמות שמן הקנולה היא מאוד נמוכה. יש הרבה משקאות תחליפים לחלב היום ואני בעד. זה מבורך שיש היום מלא סוגים, חלק מובססים על שקדים, שיבולת שועל ואורז, וחלק על סויה".
עוד אמרה כי "אלה שמבוססים על סויה, יש להם עדיפות בריאותית מכיוון שיש להם כמות חלבון וסידן שהיא דומה למה שיש בחלב עצמו".