ד"ר מאיה רוזמן הביאה את שאלות המאזינים מעמוד הפייסבוק שלה והשיבה על השאלה - מה עדיף שזיף אדום או צהוב?
לדבריה, "אין הבדל גדול, למרות שכל צבע מעיד על סוג אחר של נוגדי חמצון אחרים. גם לצבע הצהוב וגם לצבע האדום יש חשיבות בריאותית עצומה וכדאי לגוון".
"בשזיפים מכל הצבעים ישנם שלושת היתרונות האלו: יש בשזיפים את האינדקס הגליקמי הכי נמוך מכל הפירות כך שהם הכי מתאימים אם יש נטייה לסוכרת", הוסיפה, "בשזיף אחד 30-25 קלוריות בלבד ולכן אפשר לאכול ארבעה שזיפים כנשנוש ביניים אחד בזמן דיאטה. שזיפים (אדומים או צהובים) יש סיבים תזונתיים חשובים שעוזרים לפעילות מערכת העיכול. ועוזרים למניעת עצירות".