המאזינה שעלתה לשידור ביקשה לשוחח עם ד"ר מאיה רוזמן באשר לגבינה צהובה: "כמה פרוסות אפשר לאכול בכל יום, וכמה אחוזי שומן?". המומחית השיבה: "היית צריכה לגור בהולנד, אין ספק שזה טעים".
היא הסבירה: "אם צריך לבחור בין גבינה צהובה לשוקולד, אז גבינה צהובה. העניין הוא שזה לא משנה באיזה סוג או תבלינים את בוחרת, כל הגבינות הקשות הן בערך 340 קלוריות ל־100 גרם, זה לא משנה אם זה 22 או 28 אחוזי שומן". עוד סיפרה ד"ר רוזמן על הערכים התזונתיים החיוביים של גבינה הצהובה.