המאזין שעלה לשידור תהה: "ייצור הקופאים של הקפה הקנוי עשוי מתוצאה כימית או טבעית? אני קראתי שזה נוצר ממים ואדים". המומחית השיבה: "הלוואי שזה היה נכון".
עוד היא חשפה את הפרטים שהיא קראה באשר לייצור הקפה: "משרים את פולי הקפה בתוך תמיסה עם חומר שהוא סופח את הקפאין, אממה, הוא גם קצת נספג בתוך פולי הקפה. ואז משרים אותם בחומר אחר כדי שיספח את החומר הזה, זה לא נספח לגמרי. החומר הזה משתמשים בו בתעשייה לקצף ולספריי ג'וקים, זה נשמע גרוע מאוד ואנחנו צריכים לסמוך עליהם שהם שוטפים את פולי הקפה מהכל. העניין הוא שאין לנו היום משהו שהוא חד משמעית בריא לגמרי".