ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון חגיגי לשבת, והפעם: חביבת תרד • בתיאבון!
סוף השבוע כבר כאן, ועימו החשק לפנק את עצמנו, בייחוד בימים מורכבים אלה. בסיום התוכנית הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון נפלא - ספק לביבה, ספק חביתה, ספק פשטידה אישית. הכול ביחד, הכי חשוב – מנת חלבון משביעה ב 100 קלוריות בלבד.
איך מכינים? פשוט וקל בדיוק חצי דקה:
- חצי כוס עלי תרד בייבי - לקצוץ.
- לערבב עם ביצה.
- 20 גרם בולגרית מפוררת.
- להוסיף שום גבישי או תבלינים אחרים, אם אוהבים.
- לשים את כל הבלילה על מחבת וספריי שמן. אחרי כמה דקות, כשמרגישים שאפשר להפוך הכול כיחידה אחת שלא תתפרק – הופכים וממשיכים לחמם עוד כמה דקות.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
26/01/2024
חביבת תרד  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן