המאזינה מוסיפה חלבון סויה למאכלים שהיא מבשלת • מה חשבה ד"ר מאיה רוזמן על ההחלטה הקולינרית החדשנית קמעה?
המאזינה ששוחחה עם ד"ר מאיה רוזמן בתוכניתה התייעצה עמה באשר לאבקת חלבון סויה שהיא נוהגת להוסיף לשלל מאכלים.
האם מדובר בהחלטה נכונה?
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
02/02/2024
ד"ר מאיה רוזמן  | צילום: 103fm