אוהבים זוקיני ופיצה? הגיע הזמן לחבר זאת יחד • ד"ר מאיה רוזמן עם המתכון השבועי לקראת סוף השבוע הבא עלינו לטובה • מוזמנים להתחיל להכין
הגיע סוף השבוע, וד"ר מאיה רוזמן מציגה את המתכון שיעביר לכם את הסופ"ש בצורה טעימה, והפעם: פיצה זוקיני שהכינה כלתה נוי.
מרכיבים ואופן ההכנה:
- שני זוקיני מגורד וסחוט היטב
- ביצה
- שתי כפות קמח
- לערבב הכול ולשטח על נייר אפייה
- לשים בתנור על 200 מעלות לחצי שעה.
לאחר מכן: להוסיף מעל רוטב עגבניות ותערובת של 50 גרם גבינה צהובה לייט 9% מגוררת ומוצרלה ולהכניס לעוד 10 דקות.
מומלץ לחלק לשתי מנות את כל הפיצה. הזוקיני יוצא 150 קלוריות למנה, אפשר להוסיף סלט ולאכול כארוחה עיקרית/ערב.
בתיאבון!
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
05/04/2024
פיצה זוקיני  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן