חג הפסח מתקרב, והישראלים צריכים לקנות מצרכים לקראת ארוחת ליל הסדר. אולם יש כאלה שבשנים האחרונות מחליטים לוותר על הבישולים ולקנות אוכל מוכן. השף אבי ביטון, מעדניית סוליקה, סיפר על התפריט המוצע שלו לחג ולמה משתלם לקנות אוכל מוכן.
לדבריו, "אם פעם לפני 5-6 שנים היו אומרים שמעדנייה זה היה יקר, אז צדקו. אז המחירים בסופר היו שפויים".
בנוסף, אמר: "יש פה עניין שאנחנו חוסכים את הזמן שלנו".
על הטענה שבסופר יותר זול לקנות, אמר: "זה לא בהכרח נכון. דווקא הצמיחה של המעדניות קפצה וגדלה. נכון שבמלחמה קונים פחות".