הפעם, ד"ר מאיה רוזמן עם המיתוס השבועי – האם מותר לשמור קמח במקרר? "בטח שאפשר לשמור קמח במקרר וגם כדאי. משתתפת בקורס שלי בפייסבוק היתה מופתעת מכך שאני שומרת קמח במקרר... ולא הבנתי – הכי הגיוני הרי לשמור קמח במקרר, גם סוכר אם רוצים", הסבירה.
עוד הוסיפה כי "הטמפרטורה של המקרר לא הורסת את הקמח או הסוכר, ואם הם סגורים היטב ולא נכנסת לחות אז עדיף לשמור בטמפרטורה נמוכה. גם ככה בקמח עלולים להיות חיידקים וזה מפחית את ההתרבות שלהם" ,ציינה. "בנוסף, לתוך המקרר לעולם לא יגיעו נמלים או חרקים אחרים כי הוא סגור הרמטית, אז בהחלט מומלץ וכדאי לכולכם לשמור קמח (וסוכר) במקרר", סיכמה.