איפה הכסף
עם ענת דוידוב

"המסעדה שלי סגורה מ-7 באוקטובר ועד היום"

שמוליק חזן, יזם ובעלים של מסעדה במושב אניעם: "הגולן מתנהג 'כאילו' הכול רגיל. הסביבה בוערת, ולכן זה משפיע עלינו באופן ישיר ועקיף"


שמוליק חזן, יזם ובעלים של מסעדה באניעם ובעל כרם ענבים, סיפר על החיים בצל המתיחות בצפון: "השרפה המשמעותית שהייתה בקצרין לפני יומיים הגיעה ממש לגדרות של אניעם. אנשי אניעם שמרו על הגדרות, תרתי משמע, ולא נתנו לאש להגיע לתוך היישוב". חזן תיאר את הלך הרוחות: "הגולן כולו בעצם נמצאים בישובים ובבתים. השגרה מלאה. הגולן מתנהג 'כאילו' הכול רגיל. הסביבה בוערת, ולכן זה משפיע עלינו באופן ישיר ועקיף. המסעדה שלי סגורה מ-7 באוקטובר ועד היום".

על קטיף הדובדבנים שמהווה מוקד מרכזי של תיירות: "העסק הזה פשוט מת. כל מי שנוגע בתחום הזה - צימרים ויקבים - הכול פשוט מושבת".

04/06/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


איפה הכסף עם ענת דוידוב
איפה הכסף עם ענת דוידוב  |  צילום: 103fm
Paris