ד"ר מאיה רוזמן

קמח כוסמין, באמת בריא יותר?

המאזינה תהתה באשר ליתרונות השימוש בקמח כוסמין • ד"ר מאיה רוזמן ניפצה את המיתוס שהפתיע את כולנו


המאזינה שאלה בסקרנות: "לגבי קמח כוסמין, האם הוא באמת כזה וואו?"

מאיה רוזמן השיבה והפתיעה: "לגמרי לא. כוסמין זה סוג של חיטה, הוא יותר מתאים להכנת לחם פשוט. זה שיש שם פחות גלוטן, זה לאו דווקא יתרון בריאותי". 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
21/06/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


אילוסטרציה
אילוסטרציה  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris