המאזינה שיתפה כי היא כמעט לא אוכלת דגים. עם זאת לאחרונה רכשה דג ושמה לב כי הוא מכיל חומר הלחה E451. האם עליה לחשוש מלצרוך אותו?
ד"ר מאיה רוזמן: "החומר שציינת הוא מייצב. הוא חומר משמר בעיקר לדגים ובשר. מוסיף הרבה לחות. עושה יותר רך. הוא מותר לשימוש אולם אני באופן אישי לא הייתי רוצה לאכול את זה". רוזמן הסבירה כי מדובר בחומרים המותרים לשימוש היות ומדובר בכמות מאוד קטנה, אולם משתמשים באותו חומר גם לאבקת כביסה: "אני מעדיפה שיהיה כמה שיותר טבעי". עם זאת סיכמה: "אם תאכלי לא יקרה לך כלום".