תיפוח עצמי

רוצים להשקיע בעצמכם, אבל באמת? • ד"ר מאיה רוזמן עם עוגת תפוחים נפלאה לסוף השבוע, שהיא במקרה דלת סוכר • מתכון לשבת


סוף סוף הגיע סוף השבוע. ולרגל מעמד מרגש זה, הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון נהדר לעוגת תפוחים דלת סוכר של עופרה, שתגרום לכם להתמכר. 

מרכיבים:

  • 2 תפוחים ירוקים גדולים וחמוצים (גרנד סמית) קלופים וחתוכים לקוביות
  • 2 כפות סוכר חום
  • כפית גדושה של קינמון 
  • 2 ביצים 
  • סוכרלוז, סטיביה או ממתיק אחר בשווי של חצי עד כוס סוכר (אפשר להשתמש בסוכר כמובן אבל אז העוגה אינה דלת סוכר) 
  • חצי כוס שמן 
  • כוס קמח תופח 
  • קורט מלח 

אופן ההכנה:

  • להוסיף את הסוכר והקינמון לתפוחים ולתת להם להגיר מעט נוזלים 
  • לטרוף את הביצים
  • להוסיף את הסוכר ולטרוף עוד 
  • להוסיף לבלילה את השמן ואת הקמח 
  • לתבל במלח ולבחוש שוב 
  • לאפות כ־45 דקות ב־180 מעלות (לחמם על 190) 

בתיאבון!

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
25/10/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


עוגת תפוחים
עוגת תפוחים  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris