רוצים להשקיע בעצמכם, אבל באמת? • ד"ר מאיה רוזמן עם עוגת תפוחים נפלאה לסוף השבוע, שהיא במקרה דלת סוכר • מתכון לשבת
סוף סוף הגיע סוף השבוע. ולרגל מעמד מרגש זה, הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון נהדר לעוגת תפוחים דלת סוכר של עופרה, שתגרום לכם להתמכר.
מרכיבים:
- 2 תפוחים ירוקים גדולים וחמוצים (גרנד סמית) קלופים וחתוכים לקוביות
- 2 כפות סוכר חום
- כפית גדושה של קינמון
- 2 ביצים
- סוכרלוז, סטיביה או ממתיק אחר בשווי של חצי עד כוס סוכר (אפשר להשתמש בסוכר כמובן אבל אז העוגה אינה דלת סוכר)
- חצי כוס שמן
- כוס קמח תופח
- קורט מלח
אופן ההכנה:
- להוסיף את הסוכר והקינמון לתפוחים ולתת להם להגיר מעט נוזלים
- לטרוף את הביצים
- להוסיף את הסוכר ולטרוף עוד
- להוסיף לבלילה את השמן ואת הקמח
- לתבל במלח ולבחוש שוב
- לאפות כ־45 דקות ב־180 מעלות (לחמם על 190)
בתיאבון!
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
25/10/2024
עוגת תפוחים  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן