היום את פינת 'מנשנשים סדרתיים', הקדישה ד"ר מאיה רוזמן לגזר הגמדי. "גזר הוא חלק מהתפריט של כולנו, וגזר גמדי אפשר להשיג היום גם טרי, ולא רק במקפיא, אבל האם חשבתם עליו בתור נשנוש מדהים?".
לדבריה, "לוקחים את השקית של גזר גמדי מהמקפיא, מפזרים על תבנית התנור על נייר אפיה, ספריי שמן זית איכותי, מלח גס – ואופים כחצי שעה. וזהו".
הוסיפה כי "אם רוצים, אפשר לפזר גם קינמון, או מיץ לימון אחרי האפיה – וזה נשנוש חופשי לחלוטין, עתיר בויטמין A שדרוש למערכת החיסון במיוחד בימים אלו, כי ויטמין A עוזר לנו למניעת הידבקות בוירוסים ושפעות החורף".
ומול מה ננשנש? ד"ר רוזמן שוחחה עם מיכל קדוש ('מעריב' ו־103fm), ושמעה על הסדרות שאסור לכם לפספס.