ד"ר מאיה רוזמן

גזר גמדי - נשנוש מפתיע

גזר הוא חלק מהתפריט של כולנו, אבל האם חשבתם עליו בתור נשנוש מדהים? • מיכל קדוש ('מעריב' ו־103fm) עם הסדרות המומלצות לצידו • מנשנשים סדרתיים


היום את פינת 'מנשנשים סדרתיים', הקדישה ד"ר מאיה רוזמן לגזר הגמדי. "גזר הוא חלק מהתפריט של כולנו, וגזר גמדי אפשר להשיג היום גם טרי, ולא רק במקפיא, אבל האם חשבתם עליו בתור נשנוש מדהים?". 

לדבריה, "לוקחים את השקית של גזר גמדי מהמקפיא, מפזרים על תבנית התנור על נייר אפיה, ספריי שמן זית איכותי, מלח גס – ואופים כחצי שעה. וזהו". 

הוסיפה כי "אם רוצים, אפשר לפזר גם קינמון, או מיץ לימון אחרי האפיה – וזה נשנוש חופשי לחלוטין, עתיר בויטמין A שדרוש למערכת החיסון במיוחד בימים אלו, כי ויטמין A עוזר לנו למניעת הידבקות בוירוסים ושפעות החורף". 

ומול מה ננשנש? ד"ר רוזמן שוחחה עם מיכל קדוש ('מעריב' ו־103fm), ושמעה על הסדרות שאסור לכם לפספס. 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
29/11/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


גזר
גזר  |  צילום: מאיה רוזמן
Paris