ד"ר מאיה רוזמן

לחם עדשים וטחינה

היום בפינת המתכון, הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון ללחם עדשים וטחינה • לדבריה, "לחם חלבון עם ערך תזונתי מדהים!"


היום בפינת המתכון, הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון ללחם עדשים וטחינה: "לחם חלבון עם ערך תזונתי מדהים!". 

רכיבים: 

כוס קמח עדשים

כפית מלח גס

שקית סוכרלוז

כפית אבקת אפיה

לערבב חומרים יבשים.

להוסיף: 

50 גרם טחינה גולמית מלאה

4 ביצים

הכנה: 

לערבב בעזרת מיקסר

לשים בתבנית אינגליש סיליקון משומנת בספריי

לאפות ב 180 מעלות בערך 20 דקות

15 פרוסות עבות 100 קלוריות לפרוסה, אפשר בהחלט לפרוס דק יותר ואז יוצא הרבה פחות קלוריות.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
13/12/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


לחם עדשים
לחם עדשים  |  צילום: מאיה רוזמן
Paris