היום בפינת המתכון, הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון ללחם עדשים וטחינה: "לחם חלבון עם ערך תזונתי מדהים!".
רכיבים:
כוס קמח עדשים
כפית מלח גס
שקית סוכרלוז
כפית אבקת אפיה
לערבב חומרים יבשים.
להוסיף:
50 גרם טחינה גולמית מלאה
4 ביצים
הכנה:
לערבב בעזרת מיקסר
לשים בתבנית אינגליש סיליקון משומנת בספריי
לאפות ב 180 מעלות בערך 20 דקות
15 פרוסות עבות 100 קלוריות לפרוסה, אפשר בהחלט לפרוס דק יותר ואז יוצא הרבה פחות קלוריות.