סוף השבוע הגיע ואיתו גם המתכון השבועי, שהפעם יתאים גם לט"ו בשבט • הכינו את סינר הבישול
סוף סוף הגיע סוף השבוע. ולרגל מעמד מרגש זה, הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון נהדר לפנקייק יוגורט.
מרכיבים:
- 2 ביצים
- 1/4 כוס שקדים טחונים/קמח שקדים
- 1/2 כוס קמח – רגיל, מלא, או ללא גלוטן
- 1 כפית אבקת אפייה
- גביע יוגורט או גיל
- 1 שקית סוכר וניל (אפשר לוותר אם רוצים ניטרלי או מלוח)
אופן ההכנה:
- מערבבים ומטגנים במחבת משומנת בחמאה/ספריי שמן
- הופכים לצד השני כשיש בועות
- יוצקים על דבש/מייפל/ריבה/פירות או גבינה
- אם רוצים חביתיות קטנות משתמשים הכף ליציקת הבלילה למחבת, אפשר להיעזר בספלון אספרסו או למלא חצי מצקת
- ייצאו 13 פנקייקס 55 קלוריות ליחידה
בתיאבון!
כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
07/02/2025
פנקייק יוגורט  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן