ד"ר מאיה רוזמן

מתכון לפנקייק יוגורט

סוף השבוע הגיע ואיתו גם המתכון השבועי, שהפעם יתאים גם לט"ו בשבט • הכינו את סינר הבישול


סוף סוף הגיע סוף השבוע. ולרגל מעמד מרגש זה, הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון נהדר לפנקייק יוגורט.

מרכיבים:

  • 2 ביצים
  • 1/4 כוס שקדים טחונים/קמח שקדים
  • 1/2 כוס קמח – רגיל, מלא, או ללא גלוטן
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • גביע יוגורט או גיל
  • 1 שקית סוכר וניל (אפשר לוותר אם רוצים ניטרלי או מלוח)

אופן ההכנה:

  • מערבבים ומטגנים במחבת משומנת בחמאה/ספריי שמן
  • הופכים לצד השני כשיש בועות
  • יוצקים על דבש/מייפל/ריבה/פירות או גבינה
  • אם רוצים חביתיות קטנות משתמשים הכף ליציקת הבלילה למחבת, אפשר להיעזר בספלון אספרסו או למלא חצי מצקת
  • ייצאו 13 פנקייקס 55 קלוריות ליחידה

בתיאבון!

כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות. 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
07/02/2025

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm

פנקייק יוגורט
פנקייק יוגורט  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris