המאזינה שאלה האם ניתן להשתמש באבקת חלבון באפייה • ד"ר רוזמן: "החלבונים עצמם שנמצאים באבקה לא ייפגעו בחום - באפייה, הכנת פנקייק ועוד"
המאזינה ביקשה להתייעץ בנוגע לאבקת חלבון ואפייה בחום. "החלבונים עצמם שנמצאים באבקה לא ייפגעו בחום - באפייה, הכנת פנקייק וכו'", השיבה ד"ר רוזמן והוסיפה: "כל הערכים התזונתיים יישמרו מצוין".
כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
21/02/2025
אילוסטרציה  | צילום: מאיה רוזמן