הגיע סוף השבוע וד"ר מאיה רוזמן עם מתכון שיעביר לכם את הסופ"ש בצורה טעימה, והפעם: מקלות מוצרלה מבצק יוגורט
130 גרם יוגורט יווני
כוס קמח
כפית אבקת אפיה
2 כפות שמן זית
מלח, אבקת שום
חצי כוס מוצרלה מגוררת
בקערית נפרדת להכין חצי כוס שומשום (אפשר לערבב לבן ושחור)
מערבבים הכל לפי הסדר שרשום חוץ מהשומשום
יוצרים בצק ובידיים רוטובות יוצרים מקלות
מגלגלים בשומשום
מניחים על נייר אפיה משומן
מפזרים מעט צ'דר לקישוט
אופים 15 דקות עד הזהבה
בתיאבון!
כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות.