כמו בכל שבוע ד"ר מאיה רוזמן עם פינת החקלאי והפעם: פול ירוק. "הפול הוא קטנית. הוא עם יתרונות בריאותיים מפתיעים. הוא חלבון צמחי עם הרבה ערך תזונתי", סיפרה.
היא ציינה כי "קודם כול יש בו בערך 8-7 גרם חלבון איכותי, מלא סיבים תזונתיים שעוזרים לעיכול תקין, יש בו הרבה ברזל שחשוב למניעת אנמיה וגם אינדקס גליקמי מאוד נמוך, מה שעוזר לאיזון רמות הסוכר בדם. הוא גם טוב ללב בזכות הרבה אשלגן שיש בו, הוא גם טוב לבריאות העצמות בזכות הסידן, המגנזיום והזרחן שיש בו".