פרופ' רפי קרסו

הקשר בין סוג המאכלים בהיריון להפרעות קשב?

פרופ' קרסו: "אימהות שבחודשים הראשונים אכלו יותר ג'אנק פוד, השכיחות של הילדים עם הפרעות קשב ואוטיזם הייתה גדולה יותר מאלו שאכלו יותר בריא"


בפינת המחקר דיבר פרופ' קרסו על מחקר אודות הקשר בין תזונת נשים בהיריון בשליש הראשון, לבין אוטיזם והפרעות קשב אצל ילדים: "זהו מחקר שנעשה באוניברסיטת קופנהגן. בדקו את התזונה בהיריון, והאם לאחר שנים הייתה שכיחות גדולה יותר של אוטיזם והפרעות קשב. מסתבר שאימהות שבחודשים הראשונים אכלו יותר ג'אנק פוד – השכיחות של ילדים עם הפרעות קשב ואוטיזם הייתה גדולה יותר, מאשר אצל אימהות שאכלו יותר ירקות ודגים".

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
16/05/2025
למצולמת אין קשר לנאמר
למצולמת אין קשר לנאמר  |  צילום: Ingram Images
Paris