ד''ר מאיה רוזמן הביאה "מתכון של כלתי נוי, אם תרצו עוד חפשו נוי במטבח באינסטגרם".
והרי המתכון:
2 תפוחי אדמה
20 גרם חמאה
חצי כוס מוצרלה
3/4 כוס קמח פולנטה
מלח, אבקת שום
כוס קייל קצוץ
פירורי לחם - לא חובה
הכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים לגמרי, מועכים לפירה ומוסיפים את כל המרכיבים חוץ מפירורי הלחם כל עוד הוא חם. נוצר בצק שנוח לעבודה. קורצים אליפסות בגודל ביס ואם רוצים מגלגלים בפירורי לחם . אופים באייר-פרייר ל20 דקות על 200 מעלות. 35 קלוריות ליחידה ללא חישוב פירורי הלחם.
כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות.