נתרן בגבינות

המאזינה סיפרה לד"ר מאיה רוזמן כי כמות הנתרן בגבינות, גאודה ופרמז'ן מטרידה אותה • רוזמן הרגיעה: "כמות הנתרן בגבינות הללו, היא ממש לא גבוהה"


המאזינה שאלה את ד"ר מאיה רוזמן על כמות הנתרן שיש בגבינות, גאודה ופרמז'ן וחששה כי הכמות היג גבוהה מאוד, רוזמן הרגיעה.

"אני בהתלבטות. חשוב לי מאוד הסידן במזון, אני מקפידה על כך. אני מתלבטת לגבי גבינות גאודה ופרמז'ן, הבעיה שלי היא כמות הנתרן".

רוזמן השיבה: "כמות הנתרן בגבינות האלה היא ממש לא גבוהה".

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
05/09/2025
גבינות
גבינות  |  צילום: גבינות אילוסטרציה
Paris