ורדה רזיאל ז'קונט

שלישי ב-20:00

האישה שהמציאה את המושג 'כל האמת בפרצוף' הרבה לפני שהגיע למסך הקטן. משוחררת, חריפה, חדת לשון ויודעת לשאול את כל השאלות הנכונות. אחרי ששנים ארוכות הקדישה את מרצה לייעץ למאזינים, החליטה ורדה לעשות מהפך בתכנית הרדיו שלה ושינתה את פני התכנית לחלוטין. כעת מתמקדת ורדה בשיחות עם מומחים במגוון נושאים. מידי שבוע מקפידה ורדה להזמין לאולפן אישים שסיקרנו אותה במיוחד ויחד איתם היא מעבירה שעה מרתקת בה היא לא מפחדת לשאול את כל השאלות הקשות.

ורדה רזיאל ז'קונט
"כמו שאמר ד"ר סוס: כשיוצאים מגיעים למקומות נפלאים"
ג'ני ואילן ברק הקימו את 'לזוג' - מיזם למפגשים חברתיים לזוגות • ג'ני: "איפה נכיר עוד זוגות? איפה נתחבר?"
11/02/2025
ורדה רזיאל ז'קונט
מה לא ידוע לנו על הידועים בציבור?
עו"ד עדי חן, מומחית לדיני משפחה, על המושג הזה: "לא נעים לדבר על הסכמי ממון, אבל נכון להגדיר מה קורה בתוך מערכות יחסים"
28/01/2025
ורדה רזיאל ז'קונט
"כשהתחלתי לכתוב בעברית לא יכולתי להפסיק"
מילכה שמולביץ' סיפרה על ספר השירה שלה: 'במקום עוגיית מדלן': "כמה שרוצים להיפרד מהצרפתיות, היא כאן, הדובי הישן על הרצפה, וגררתי אותה לארץ"
21/01/2025
ורדה רזיאל ז'קונט
איך נפסיק לפחד, ונתחיל לאהוב את הצ'ט GPT
מה זה צ'אט GPT? ואיך מתחילים לעבוד בו? • יניב בהר, מומחה למחשבים, הגיע לשעה שתגרום לכולנו להתחיל להשתמש בבינה מלאכותית בלי פחד
14/01/2025
ורדה רזיאל ז'קונט
לכתוב פיסת היסטוריה
פרופ' אייל וינטר התארח באולפן של ורדה רזיאל ז'קונט לרגל יציאת ספרו החדש 'הילדים של אנה', המביא לקדמת הבמה סיפור משפחתי שמלווה אותו שנים
07/01/2025
ורדה רזיאל ז'קונט
"המתים הם חלק מהלב, מהראש, מהתת מודע"
מורן צור כתב את 'קקטוס', ספר על החיים ועל המתים • הוא סיפר על סטארטאפ שהקים בדיוק באותו הנושא: "כספת מהעולם הבא"
31/12/2024
ורדה רזיאל ז'קונט
"התוצאות של זרע הפורענות נמצאות כבר בהתחלה"
המוזיקאי איגי דיין הפתיע עם ספר חדש שנקרא מהסוף להתחלה • הוא סיפר לורדה מדוע נמשך לאכוהוליסטים, ומה תפקידו של מאיר שלו בפרסומו
24/12/2024
ורדה רזיאל ז'קונט
"מה מתאים יותר לחדר מתים מאשר סיפור אהבה?"
נדב טולדנו מלמד סטודנטים אנטומיה • משהותו בחדר המתים נולד רומן מסקרן בשם 'לילך' הטומן בחובו סוד גדול
17/12/2024
ורדה רזיאל ז'קונט
"הסרט נעשה עבור הילדים שאיבדו את הוריהם"
'אין. סוף', הוא סרט הדוקו החדש של דבורית שרגל שעוסק בפרידה שלה מהוריה: "רק אחרי שנותרתי לבדי בעולם, הבנתי עד כמה אני זה הם"
10/12/2024
ורדה רזיאל ז'קונט
דרך הנזירות
ד"ר נטע דביר פרסמה את 'נזירים מדברים', שיחות עם נזירים שבאו מהעולם המערבי • סיפרה על חייה כפסיכולוגית ובודהיסטית, ועל הפיתרון האמיתי לבדידות
03/12/2024
ורדה רזיאל ז'קונט
"החברות הכי טובות שלי לא ידעו שיש לי אימא גדולה בשמיים"
ד"ר דיתי רונן ננטשה בילדותה על ידי אימה • בספר שיריה החדש: 'דברי הימים', סיפרה על החיים שהמציאה לעצמה: "בראתי לעצמי אמא בשמים, עטופה בענן"
26/11/2024
ורדה רזיאל ז'קונט
"שמישהו יחזיק לנו את האדמה, שלא תרעד"
ליאור הוכמן כתבה את 'דובים בשממה', רומן משפחתי רגיש על דיכאון ופירוק המשפחה: "יש גם תקווה. לעמוד בחורף בשביל הפריחה שתבוא באביב"
19/11/2024
ורדה רזיאל ז'קונט
"ניהלתי שיחות עם הילדה שבי"
נועה עילם שדה נפגעה מינית שנים על ידי הדוד שלה • בממואר שכתבה: 'תגידי', היא חושפת באומץ את דרכה לעשיית צדק
12/11/2024
ורדה רזיאל ז'קונט
"אני חושבת שהאדם מתעצב במידה רבה לפי המקום שלו במשפחה"
הסופרת רינה גרינולד, מחברת הספר 'כוכב ים', העוסק ביחסי אחים: "זה דבר כל כך ראשוני ביחסים המשפחתיים שצריך לדון בזה באיזשהו אופן"
29/10/2024
ורדה רזיאל ז'קונט
ילדים זה שמחה?
הסופרת שיר בר־אמת גרדמן שוחחה עם ורדה רזיאל ז'קונט על ספרה העוסק בשנות ההורות הראשונות: "לאורך הספר אני ניסיתי לתאר הורות כאומנות של איזון"
15/10/2024
ורדה רזיאל ז'קונט
עצמאים, לא מה שחשבתם
טל קפלינסקי, מחברת הספר 'העצמאים' על היתרונות והחסרונות שבעצמאות: "יש אנשים שמגלים את עצמאות ומתאהבים בה, ויש אנשים שאומרים שזה לא בשבילי"
08/10/2024
עוד קטעים

  צרו קשר עם ורדה רזיאל ז'קונט

יש לנו מה להגיד על ורדה רזיאל ז'קונט:

ורדה רזיאל ז'קונט נולדה ב- 1940 בתל אביב ולמדה פסיכולוגיה באוניברסיטת תל אביב (היא גם בוגרת החוגים לספרות עברית ואנגלית באוניברסיטה העברית). ורדה עוסקת שנים רבות במתן ייעוץ פסיכולוגי פרטי. בתחילת דרכה בתקשורת כתבה במשך שנים בירחון 'את', בהמשך התפרסמה בעקבות הטור השבועי בעיתון 'ידיעות אחרונות', אך למרבית פרסומה זכתה בשל תכנית הייעוץ שלה ב-103FM.

ורדה הגישה בעבר מספר תכניות טלוויזיה בשיתוף בן זוגה, הסופר אמנון ז'קונט. היא כתבה חמישה עשר ספרים, בהם רומן אחד ('ימי הפקר', 1989), ספר סיפורים ('אלו חסדים', 1976), פרקי יומן ('על הסף', 1984), רומן מתח משותף עם בן זוגה וספרים הקשורים לפסיכולוגיה.

ורדה היא חובבת מוסיקה מושבעת, הופיעה יחד עם אחיה ולהקתו עם שירי החיפושיות אבל את עיקר מרצה המוסיקלי היא הפנתה למוסיקה קלאסית.