יותר לא מזמינים פיצה! טיפים כיצד להכין ארוחה בדקות ספורות

אבי ביטון, הבעלים של מסעדת אדורה, נותן טיפים למאזינים הרווקים כיצד להכין ארוחה טעימה להפליא במספר דקות


 

סלט ביצים להכנה ברגע

מצרכים: 4 ביצים קשות, חצי צרור כוסברה, 3 בצלים ירוקים קצוצים דק, קומץ ג'ינג'ר, 4 כפיות רוטב סויה וכף אחת של צ'ילי מתוק

אופן ההכנה: מועכים את הביצים בקערה ומוסיפים כוסברה, בצל ירוק, ג'ינג'ר, רוטב סויה וצילי. מערבבים הכל יחד עם מיונז והרי לכם סלט ביצים להכנה בתוך דקות ספורות

 טיפ כיצד להחיות פיתה:

אחרי שהפשרתם את הפיתה הפשרה מלאה, מורחים על הפיתה מעט מים, מכניסים לתנור עם חום גבוה למספר דקות והפיתה חוזרת לחיים!

 טיפ להכנת פיתה קינוח:

פותחים פיתה, מורחים שכבה של נוטלה ומכניסים פנימה פרוסות בננה שלמה. מוסיפים מעט קינמון ומעט קוקוס. מכניסים לתנור ואוכלים בלי יסורי מצפון!

טיפ נוסף להכנת פיתה קינוח:

פותחים פיתה, מכניסים פנימה פרוסת מוצרלה, בזיליקום טרי ועגבניות. מניחים את הפיתה המלאה על להבה גדולה של הגז והופכים כל 10 שניות.

שיהיה בתיאבון!

14/02/2010

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


Paris