אבי ביטון, הבעלים של מסעדת אדורה, נותן טיפים למאזינים הרווקים כיצד להכין ארוחה טעימה להפליא במספר דקות
סלט ביצים להכנה ברגע
מצרכים: 4 ביצים קשות, חצי צרור כוסברה, 3 בצלים ירוקים קצוצים דק, קומץ ג'ינג'ר, 4 כפיות רוטב סויה וכף אחת של צ'ילי מתוק
אופן ההכנה: מועכים את הביצים בקערה ומוסיפים כוסברה, בצל ירוק, ג'ינג'ר, רוטב סויה וצילי. מערבבים הכל יחד עם מיונז והרי לכם סלט ביצים להכנה בתוך דקות ספורות
טיפ כיצד להחיות פיתה:
אחרי שהפשרתם את הפיתה הפשרה מלאה, מורחים על הפיתה מעט מים, מכניסים לתנור עם חום גבוה למספר דקות והפיתה חוזרת לחיים!
טיפ להכנת פיתה קינוח:
פותחים פיתה, מורחים שכבה של נוטלה ומכניסים פנימה פרוסות בננה שלמה. מוסיפים מעט קינמון ומעט קוקוס. מכניסים לתנור ואוכלים בלי יסורי מצפון!
טיפ נוסף להכנת פיתה קינוח:
פותחים פיתה, מכניסים פנימה פרוסת מוצרלה, בזיליקום טרי ועגבניות. מניחים את הפיתה המלאה על להבה גדולה של הגז והופכים כל 10 שניות.
שיהיה בתיאבון!