אבי ביטון, הבעלים של מסעדת אדורה, נותן טיפים למאזינים הרווקים כיצד להכין ארוחה טעימה להפליא במספר דקות
4 המבוגרים ביתים במחיר של המבורגר אחד במסעדה!
המצרכים: 1/2 ק"ג בשר טחון שמתוכו 250 גרם מסוג שייטל ו- 250 גרם מסוג שפונדרה, מלח דק, פלפל שחור גרוס טרי, כפית חרדל ובצל בינוני קצוץ מטוגן.
הוראות הכנה:
מכניסים את כל המצרכים לתוך קערה והופכים אותם לעיסה אחידה. מכניסים את הקערה עם התערובת למקרר לחצי שעה כדי שלא יתפרק בצלייה.
צולים את התערובת על מחבת פסים או בגריל או בתנור.
קונים 6 לחמניות המבורגר ובונים את המנה איך שרוצים (קטשופ, מיונז, מלפפון חמוץ, עגבניה וחסה.
והרי לכן 4 מנות המבוגר במחיר של המבורג אחד!