השף ארז קומרובסקי מספר על ספרו החדש 'אפייה מהירה' ואף נותן את המתכון האהוב עליו לפנקייק שוקו שוקו - "זה הקינוח המושלם"
מתכון לפנקייק 'שוקו שוקו' של השף ארז קומורובסקי:
מצרכים:
1 כוס קמח תופח
1/3 כוס אבקת קקאו
3 כפות סוכר
1 כוס שמנת מתוקה
2 ביצים גודל בינוני
חצי כוס חלב
100 גרם שוקולד חלב
100 גרם חמאה
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה בינונית את כל המוצרים היבשים, קמח, קקאו וסוכר.
טורפים בקערה נוספת את השמנת, ביצים וחלב ויוצקים את התערובת לתוך הקערה עם הקמח
מוסיפים את השוקולד הקצוץ, מערבבים ומטגנים את הפנקייק עם החמאה.
אפשר להוסיף על הפנקייק קצפת ואבקת סוכר.