פרופ' רפי קרסו

שוקולד מריר זה טוב?

פרופ' קרסו: "ככל שכמות מוצקי הקקאו יותר גבוהה כמות הסוכר נמוכה יותר"

המאזינה מנסה לברר לגבי בעלה בן ה-80, שאוכל שוקולד מריר עם 85% קקאו בכמות גבוהה מהמומלץ - עד כמה זה יכול להזיק?

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
09/06/2017

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


שוקולד
שוקולד  |  (צילום אילוסטרציה, ingimage)
Paris