פרופ' קרסו: "ככל שכמות מוצקי הקקאו יותר גבוהה כמות הסוכר נמוכה יותר"
המאזינה מנסה לברר לגבי בעלה בן ה-80, שאוכל שוקולד מריר עם 85% קקאו בכמות גבוהה מהמומלץ - עד כמה זה יכול להזיק?
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
09/06/2017
שוקולד  | (צילום אילוסטרציה, ingimage)