המאזין ניסה לבדוק איזה ג'ינג'ר הכי יעיל עבורו למאכל • ד"ר מאיה רוזמן: "תוכל לדעת לפי מידת החריפות"
המאזין ביקש לבדוק את יתרונותיו של הג'ינגר גם אם הוא עובר תהליכים שונים כמו כבישה או ייבוש "תוכל לדעת אם הג'ינג'ר עדיין פעיל אם נשמרה החריפות האופיינית לו" אומרת ד"ר רוזמן, "אני ממליצה על שורש טרי, שאפשר לשים בתה או בשייק".
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
14/06/2019
ד"ר מאיה רוזמן  | צילום: 103fm