ד"ר מאיה רוזמן

פטריות אחרי החמסין

אל תחכו עוד הרבה, כי הנה הוא מגיע, כמו בכל שבוע ד"ר רוזמן שיתפה במתכון טעים ובריא, והפעם פטריות ממולאות בשלל גבינות מפנקות


קבלון מתכון קליל וקייצי לפטריות ממולאות בתנור, ניתן לזרוק לתנור כשהאורחים כבר בדרך. מתאים כארוחה קלה או כתוספת למנה עיקרית. 

מרכיבים:

פטריות שמפניון חומות או לבנות.

גבינת בולגרית למריחה 5%

גבינת פרמז'ן

מוצרלה

שום כתוש

פירורי לחם

אופן ההכנה:

לוקחים פטריות שמפניון חומות או לבנות, מסירים את הרגל

מערבבים כפית שום כתוש קפוא עם 5 כפות בולגרית למריחה 5% ושמים מעט מהתערובת בתחתית כל פטריה, אפשר להוסיף בצל ירוק קצוץ לתערובת.

מכסים בחתיכה קטנה של מוצרלה

שמים מעל רצועת פלפל אדום

אפשר לפזר מעט פירורי לחם

מרססים בספריי שמן ואופים ב-170 מעלות כ-20 דקות.

ו... אפשר לאכול חופשי!

 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
26/07/2019

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


ד"ר מאיה רוזמן
ד"ר מאיה רוזמן  |  צילום: 103fm
Paris