קבלון מתכון קליל וקייצי לפטריות ממולאות בתנור, ניתן לזרוק לתנור כשהאורחים כבר בדרך. מתאים כארוחה קלה או כתוספת למנה עיקרית.
מרכיבים:
פטריות שמפניון חומות או לבנות.
גבינת בולגרית למריחה 5%
גבינת פרמז'ן
מוצרלה
שום כתוש
פירורי לחם
אופן ההכנה:
לוקחים פטריות שמפניון חומות או לבנות, מסירים את הרגל
מערבבים כפית שום כתוש קפוא עם 5 כפות בולגרית למריחה 5% ושמים מעט מהתערובת בתחתית כל פטריה, אפשר להוסיף בצל ירוק קצוץ לתערובת.
מכסים בחתיכה קטנה של מוצרלה
שמים מעל רצועת פלפל אדום
אפשר לפזר מעט פירורי לחם
מרססים בספריי שמן ואופים ב-170 מעלות כ-20 דקות.
ו... אפשר לאכול חופשי!