בתגובה לשאלת המאזינה "מדוע לא מעשירים את המים המותפלים במגנזיום?", ענתה ד"ר מאיה רוזמן כי בימים אלה ממש הבקשה הזו רצה לכיוון הממשלה. נוסף על כך, המליצה רוזמן למאזינה לצרוך מגנזיום דרך מזונות אחרים.
"קיימת טענה שלפיה חקלאות שהושקתה במים מותפלים, לא מכילה מגנזיום", סיפרה מאיה.
אז באילו מזונות נוכל למצוא מגנזיום? בהנחה שהמים לא עברו התפלה לפני תהליך ההשקיה, נוכל למצוא מגנזיום בירקות ובפירות, ענתה הדוקטור .עוד הוסיפה כי הבננה, למשל, מכילה כ־30 מ"ג מגנזיום. כמו כן, גם אגוזים, שקדים וקטניות מכילים מגנזיום, ציינה. גם בתמרים יש כמות מכובדת של מגנזיום.
חשוב לדעת שכמות המגנזיום היומית צריכה לעמוד על 340 מ"ג. לכן, המליצה מאיה, להעשיר את התפריט במגנזיום. לשם כך, "עלייך לאכול יותר ירקות, כגון כרוב, ברוקולי, כרובית, פלפל ועגבניות", ציינה רוזמן. יתרה מכך, המליצה הד"ר למאזינה לצרוך לפחות ביצה אחת ביום.