השבוע בפינת המיתוס, האם אפשר להחליף כריך בארוחת הצהריים?
"בוודאי שאפשר, צריך לדאוג לכך שהכריך יכיל בתוכו מנת חלבון, כמו חזה עוף או ביצה קשה או גבינה צהובה או כמה פרוסות פסטרמה, ואז הלחם יהווה את מנת הפחמימה בארוחה", מחדדת ד"ר רוזמן, "אפשר לשים כף אבוקדו או טחינה שישדרגו את הכריך וגם יהיו מנת השומן בארוחה".
"כדאי להכניס לכריך כמה ירקות כמו עגבנייה וחסה, או להכין ירקות חתוכים לצד הכריך, ומדובר בארוחה מאוזנת לכל דבר, מבחינה בריאותית אין הבדל בין ארוחה כזו לבין ארוחה חמה של חזה עוף עם פסטה או פתיתים למשל, ואולי הכריך עדיף כי יכיל פחות קלוריות".