מועדון ארוחת הבוקר
עם שי גולדשטיין ולאה לב

חזון אחרית הימים: חריימה צמחוני מאת ד"ר שקשוקה

קבלו את המתכון הייחודי מאת בינו גבסו (שי): "את שמה שמן. ועוד שמן. ועוד. ואז את מוסיפה קבב, ושמה בפנים טחול"


המדען הצמחוני ד"ר תום בן ארי מבקש לצמצם את תעשיית הבשר ועובד גם על דג מן הצומח. לרגל ראש השנה הבאה עלינו לטובה, שוחחה לאה עם בינו גבסו (שי), הלא הוא ד"ר שקשוקה, וביקשה ממנו מתכון לחריימה צמחוני. גבסו סיפר מה הוא אוכל לארוחת הבוקר: "אני לוקח באגט, פותח אותו ושם בפנים קבב". בהמשך שיתף במתכון הייחודי שלו לחריימה צמחוני.

15/09/2019

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


אזהרה: השקשוקה אינה צמחונית
אזהרה: השקשוקה אינה צמחונית  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris