ד"ר מאיה רוזמן

לא על הקמח לבדו

המאזינה ביקשה לבדוק על יתרונותיו של קמח שיפון לבן • ד"ר רוזמן: "בקמח שיפון מלא יש יתרון גליקמי יותר גבוה ולכן עדיף להשתמש בו"


המאזינה ביקשה לבדוק את האם כדאי לה לאכול קמח שיפון לבן. ד"ר רוזמן הציעה לה להתשמש בקמח שיפון מלא ולשלב עם קמח לבן לשפר את הטעם: "את מרוויחה ויטמנים וסיבים תזונתיים, זה עדיף מקמח לבן רגיל, זה פחות מקפיץ את רמות הסוכר בגוף". 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
04/10/2019
הישארו מעודכנים

קמח לבן
קמח לבן  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Image