ד"ר מאיה רוזמן

בשביל מה החומר המשמר בגבינה?

המאזינה לא מבינה מדוע שמים חומר משמר בגבינת ריקוטה במהלך החורף • ד"ר מאיה רוזמן: "לא רק בחורף, אלא גם בקיץ אין צורך לשים חומר משמר"

המאזינה סיפרה על גבינת ריקוטה שהיא מאוד אוהבת, אך יש בה חומר משמר. ד"ר מאיה רוזמן הסבירה מדוע אין צורך לשים חומרים משמרים בתוך גבינות שכאלה.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
13/03/2020

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


ד"ר מאיה רוזמן
ד"ר מאיה רוזמן  |  צילום יח"צ: סיוון שחור
Paris