103FM
103FM
האזנה לשידור החי
עכשיו בשידור

סוד האדממה

פולי הסויה עשירים בחלבון ויש להם תכונות שיכולות לשפר את המצב הבריאותי שלכם • מהי הצריכה המומלצת? • טוב לדעת


"אדממה, פולי הסויה, הם נשנוש מעולה ובריא: יש בהם 16% חלבון מאוד איכותי, וגם 5 מ"ג ברזל – יותר ממה שיש במנת עוף או דג. יש גם הרבה סיבים תזונתיים, ואפילו אומגה-3", הסבירה ד"ר רוזמן, "במאה גרם אדממה ללא קליפה כ-160 קלוריות. שקית אדממה בירקות הקפואים מכילה 400 גרם, יותר ממחצית משקל הקליפה. זה אומר שאפשר לאכול חצי שקית כזו כנשנוש בריא וכיפי".

 

20/03/2020
הישארו מעודכנים

ד"ר מאיה רוזמן
ד"ר מאיה רוזמן  |  צילום: 103fm