ד"ר מאיה רוזמן

ברוקולי וטוב לי

המתכון השבועי • והפעם סלט ברוקולי עם ערכים תזונתיים שיש רק לו


כמידי שבוע הביאה ד"ר מאיה רוזמן את המתכון השבועי והפעם - סלט ברוקולי שעתיר בויטמין C  ובנוגדי חמצון שחשובים נגד מחלות.

מרכיבים:
חצי ק"ג ברוקולי (ללא הגזע העבה)

2 פלפלים אדומים

2 עגבניות

2 עלי חסה

בצל סגול

גזר מגורר

חצי כוס בצל ירוק קצוץ

חצי כוס פטרוזיליה

אופן ההכנה:

מאדים את הברוקולי כ-5 דקות

בינתיים חותכים את הירקות

מצננים מעט את הברוקולי וחותכים גם אותו, מערבבים עם שאר הירקות

כיצד מתבלים:

מיץ מלימון אחד

3 כפות חומץ בלסמי איכותי

חצי כפית אבקת שום גבישי

2 כפות שמן זית

כמה טיפות סוכרלוז נוזלי או כפית דבש

חצי כפית זעתר

לסיום ניתן להוסיף גם אגוזי מלך קצוצים, או גבינה בולגרית.



האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
24/04/2020

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


סלט ברוקולי
סלט ברוקולי  |  צילום עצמי
Paris