כמידי שבוע הביאה ד"ר מאיה רוזמן את המתכון השבועי והפעם - סלט ברוקולי שעתיר בויטמין C ובנוגדי חמצון שחשובים נגד מחלות.
מרכיבים:
חצי ק"ג ברוקולי (ללא הגזע העבה)
2 פלפלים אדומים
2 עגבניות
2 עלי חסה
בצל סגול
גזר מגורר
חצי כוס בצל ירוק קצוץ
חצי כוס פטרוזיליה
אופן ההכנה:
מאדים את הברוקולי כ-5 דקות
בינתיים חותכים את הירקות
מצננים מעט את הברוקולי וחותכים גם אותו, מערבבים עם שאר הירקות
כיצד מתבלים:
מיץ מלימון אחד
3 כפות חומץ בלסמי איכותי
חצי כפית אבקת שום גבישי
2 כפות שמן זית
כמה טיפות סוכרלוז נוזלי או כפית דבש
חצי כפית זעתר
לסיום ניתן להוסיף גם אגוזי מלך קצוצים, או גבינה בולגרית.