מדוע כאשר המאזינה שוטפת את שיבולת השועל, יוצאים ממנה בועות וקצף? • ד"ר מאיה רוזמן חקרה: "עשיתי את כל הבדיקות האפשריות"
בשבוע שעבר שוחחה ד"ר מאיה רוזמן עם שני מאזינים, שביקשו לדעת האם כאשר הם שוטפים את שיבולת השועל במים רותחים הם למעשה מפסידים את הערכים התזונתיים של שיבולת השועל.
ד"ר מאיה רוזמן חקרה ובדקה, השיבה למאזינים בנושא והסבירה: "אפשר להמשיך לשטוף". בהמשך הסבירה גם מהי הסיבה לכך שכאשר שוטפים את שיבולת השועל, יוצאים ממנה בועות וקצף: "עולה על דעתי שהאבקה הזו היא בגלל העמילנים שיוצאים החוצה".
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
21/08/2020
מעשה בשיבולת שועל  | צילום אילוסטרציה: Ingram Images