ד"ר מאיה רוזמן

הבטטה שהפכה לפיצה

ד"ר מאיה רוזמן עם המתכון השבועי והפעם: פיצה מבטטה


כמידי שבוע הביאה ד"ר מאיה רוזמן את המתכון השבועי, והפעם פיצה מבטטה.

מרכיבים:

בטטות

רוטב שקשוקה מוכן

גבינת מוצרלה מגוררת ואפשר גם בולגרית 5%.

אופן ההכנה:

מקלפים בטטות, חותכים לפרוסות, מרססים בספריי שמן, מפזרים מלח גס, ואופים ב 170 מעלות כחצי שעה.

מוציאים מן התנור

מורחים על כל בטטה רוטב שקשוקה מוכן (זה מרכיבים טבעיים בלבד ורק כ-60 קלוריות במאה גרם), מפזרים מוצרלה מגוררת ואפשר גם בולגרית 5%.

מחזירים לתנור לעוד כ-10 דקות.

מוציאים ומגישים, כולם מתלהבים.

 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
11/09/2020

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


צילום באדיבות ד"ר רוזמן
Paris