כמידי שבוע הביאה ד"ר מאיה רוזמן את המתכון השבועי, והפעם פיצה מבטטה.
מרכיבים:
בטטות
רוטב שקשוקה מוכן
גבינת מוצרלה מגוררת ואפשר גם בולגרית 5%.
אופן ההכנה:
מקלפים בטטות, חותכים לפרוסות, מרססים בספריי שמן, מפזרים מלח גס, ואופים ב 170 מעלות כחצי שעה.
מוציאים מן התנור
מורחים על כל בטטה רוטב שקשוקה מוכן (זה מרכיבים טבעיים בלבד ורק כ-60 קלוריות במאה גרם), מפזרים מוצרלה מגוררת ואפשר גם בולגרית 5%.
מחזירים לתנור לעוד כ-10 דקות.
מוציאים ומגישים, כולם מתלהבים.