המאזין שאופה בכל יום לחם טרי ביקש להתייעץ האם במתכון הוא יכול להוריד את מידת הסוכרים • ד"ר רוזמן: "השינוי לשיפון לא ישנה את האינדקס הגליקמי"
המאזין שאופה לחמים טריים בביתו בכל יום, ביקש להתייעץ האם הוא יכול לשפר את המתכון, על מנת להוריד את הערך הקלורי של הלחם.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
13/11/2020
צילום אילוסטרציה: Ingram Image