המאזין גילה על החביתה במיקרוגל, ותהה: "האם יש לזה השפעה על איכות המזון?" • ד"ר מאיה רוזמן הסבירה: "אין עם זה שום בעיה"
המאזין גילה על האפשרות להכין חביתה במיקרוגל, ותהה האם זה עלול לפגוע באיכות המזון או להזיק לבריאות. ד"ר מאיה רוזמן הסבירה: "מבחינת איכות החלבון וכמות הוויטמינים, זה דומה לחביתה רגילה, ואין הוכחות שבישול במיקרוגל מזיק לבריאות - כך שאין עם זה שום בעיה".
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
20/11/2020
כשהחביתה פגשה את המיקרוגל  | צילום אילוסטרציה: Ingram Images