כמדי שבוע, הציגה ד"ר מאיה רוזמן את ממצאיו של מחקר חדש, והפעם: בעזרת איזה סוג של שמן עדיף לטגן סופגניות?
"לפי המחקרים שבוצעו בתחום, החימום בטמפרטורה גבוהה הורס את כל היתרונות של השמן, ולכן אין שום סיבה להשתמש בשמן איכותי בכבישה קרה. אפשר להסתפק בכל שמן מזוכך פשוט. שמן קנולה יכול להתאים גם כי הוא עמיד לטמפרטורות גבוהות, וגם כי טעמו אינו משנה את טעמה של הסופגנייה. זה הזמן להזכיר ששמן קנולה ושמן זית שניהם עמידים לחום באותה מידה".