ד"ר מאיה רוזמן הסבירה למאזין אודות הצ'יה ועל היתרון המרכזי שלה - אומגה 3. "הצ'יה מכילה בכפית אחת יותר אומגה 3 מאשר במנה של דג סלמון. אפשר להוסיף כפית אחת ליוגורט, לסלט או לדייסת שיבולת שועל. אפשר גם להכין דברים אחרים. פעם הכנתי פודינג צ'יה".
עוד הוסיפה: "יש הטוענים שמצ'יה שמותפחת במים, שיותר קלה לעיכול, ייספג יותר אומגה 3, ויש הטוענים גם שמצ'יה טחונה ייספג יותר אומגה 3. בגלל שהיא מכילה כל כך הרבה אומגה 3, אני חושבת שזה קצת פחות משמעותי כי עדיין תיספג כמות מאוד יפה של אומגה 3".
בהמשך השיחה תהה המאזין מדוע תירס לא מתעכל בגוף. ד"ר רוזמן השיבה: "הוא כמעט לא מתעכל כי אנחנו לא לועסים אותו טוב. גם אפונה עדינה יכולה לא להתעכל בגלל הקליפה הסיבית". בהמשך התייחסה לערך התזונתי של התירס: "יש בו הרבה מאוד סיבים טובים למערכת העיכול. יש גם כמות גדולה של פחמימות, זה הרוב. ואם אתה אוכל מקופסת שימורים, אז יש גם כמות נתרן, אבל לא גדולה. בגרעיני תירס יש גם הרבה מאוד אשלגן, ברזל וקצת מגנזיום. פחמימה לא רעה דווקא".