תרד־בול

המתכון השבועי של ד"ר מאיה רוזמן הוא אחד כזה שפופאי היה מחבב במיוחד • אז מהם השילובים המצויינים של השבוע עם הבונה שרירים הטבעי


קציצות תרד, בולגרית ופשתן

מרכיבים:

3 כוסות עלי תרד קצוצים

קישוא ירוק מגורר

בצל סגול

בצל ירוק

3 כפות שיבולת שועל

3 כפות פשתן טחון

ביצה

מאה גרם בולגרית 5% מפוררת

שום גבישי, מלח, תבלינים לפי הטעם

 

קוצצים את הבצל ומטגנים בספריי שמן עד שמשחים, מוסיפים למחבת את הקישוא, התרד והבצל הירוק ומערבבים על אש נמוכה עוד דקה שתיים.

מצננים, מערבבים עם השיבולת, פשתן, ביצה ותבלינים ומניחים לקרור לשעה או לכל הלילה.

מחלקים לקציצות על תבנית משומנת, אופים כחצי שעה ב 170 מעלות.

יצא לי 8 קציצות.

70 קלוריות לקציצה. 5 גרם חלבון.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
15/01/2021

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


צילום: 103fm
Paris