קציצות תרד, בולגרית ופשתן
מרכיבים:
3 כוסות עלי תרד קצוצים
קישוא ירוק מגורר
בצל סגול
בצל ירוק
3 כפות שיבולת שועל
3 כפות פשתן טחון
ביצה
מאה גרם בולגרית 5% מפוררת
שום גבישי, מלח, תבלינים לפי הטעם
קוצצים את הבצל ומטגנים בספריי שמן עד שמשחים, מוסיפים למחבת את הקישוא, התרד והבצל הירוק ומערבבים על אש נמוכה עוד דקה שתיים.
מצננים, מערבבים עם השיבולת, פשתן, ביצה ותבלינים ומניחים לקרור לשעה או לכל הלילה.
מחלקים לקציצות על תבנית משומנת, אופים כחצי שעה ב 170 מעלות.
יצא לי 8 קציצות.
70 קלוריות לקציצה. 5 גרם חלבון.